Afbeelding
Foto: Ilse van den Wijngaard

Instroomgroep ZPC Woerden

donderdag 31 augustus 2023 18:00 tot donderdag 9 november 19:00

18:00-19:00, Woerden, Batensteinbad, Van Helvoortlaan 40 

Bij de instroomgroep van ZPC Woerden krijgen zwemmers de kans om je zwemvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. De instroomgroep staat open voor iedereen met een zwemdiploma A en B tot 12 jaar. De ervaren trainer begeleidt deelnemers intensief tijdens de lessen die gehouden worden in het Batensteinbad. Het is een geweldige kans om te leren zwemmen als een echte hardzwemmer.

De lessen vinden plaats op donderdag van 18.00 tot 19.00 uur en lopen aaneengesloten gedurende tien weken. Tijdens deze periode leren deelnemers essentiële zwemtechnieken die helpen om als een volleerde wedstrijdzwemmer door het water te glijden. Na de tien weken wordt de cursus afgesloten met een ‘techniekwedstrijd’. 

Om deel te nemen aan de instroomgroep heb je een zwempak of zwembroek nodig, samen met een zwembrilletje. En als je lang haar hebt, zorg dan dat je een siliconen badmuts draagt. De kosten voor de volledige tien weken bedragen 25 euro. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar: zwemcommissie@zpcwoerden.nl met vermelding van naam, leeftijd en contactgegevens. Wie na afloop lid wil worden, dan twee keer per week trainen voor 311 euro per jaar (tien incasso’s) als je 11 jaar of jonger bent.

www.zpcwoerden.nl /instroomgroep