Avond voor werkenden in Samen sterk huis

donderdag 28 september 2023 19:30 tot 22:00

19:30-22:00, Woerden, Samen sterk huis, Wilhelminaweg 12

Avond voor mensen die geraakt zijn door kanker, maar overdag gewoon moeten werken. De ervaring leert dat mensen die met kanker te maken maar nog volop in het arbeidsproces zitten, overdag geen tijd hebben om ons Samen sterk huis te bezoeken. Daarom willen we hen de mogelijkheid bieden op een avond te komen en direct ook met gelijkgestemden in contact te komen. Samen ervaringen en tips uitwisselen over hoe je dit nu doet: werken en ziek zijn of ziek geweest zijn maar nog de gevolgen daarvan ondervinden. Wat kom je tegen, hoe ga je daarmee om?

Deze eerste keer gaan deelnemers samen aan de slag met het maken van kleine hapjes/tapas om ze daarna ook gezellig samen op te eten. Ondertussen kun je op een ontspannen manier ervaringen uitwisselen. De avond staat onder leiding van de vrijwilligers Marian van Ieperen en Mieny Severs. 

 Aanmelden kan via: 06-14004496, per e-mail: info@samensterkhuis.nl of in het Samen sterk huis tijdens openingstijden.