• Silhouet van Felix Fauré.
• Silhouet van Felix Fauré. Foto: aangeleverd

Requiem van Fauré in Bonaventurakerk

vrijdag 29 september 2023 20:15

20:15, Woerden, Bonaventurakerk, Rijnstraat 60

Het grootste concert in de serie Bonaventuraconcerten van dit jaar. Het professionele koor van Ars Musica verzorgt dit concert. Achter het orgel zit Gerben Budding, hoofdorganist van de St. Jan in Gouda. Het koor voert het wereldberoemde Requiem van Gabriel Fauré uit in de versie van Vrouwenkoor en Orgel. Daarnaast worden er werken uitgevoerd van Felix Mendelssohn en Johannes Brahms. Kaarten à 17,50 euro zijn te bestellen via: https://www.klassiekemuziek.nl/e/17719/felix-en-faure-schitterende-stemmenweefsels-in-het-requiem-van-faure?fbclid=IwAR2C2l4czRlp3U_mZBfwQ0tNlxRaPwdhO6zFauVnSRQWnurWFKQNh_WEG00 De kaarten zijn ook eventueel bij de deur te koop. Het concert duurt ruim een uur.