• Vrijwilliger en logé in Logeerhuis Bredius.
• Vrijwilliger en logé in Logeerhuis Bredius. Foto: Lars Stoof

Open ochtend Logeerhuis Bredius

zaterdag 30 september 2023 10:30 tot 12:00

10:30-12:00, Woerden, Logeerhuis Bredius, Park Oudeland 74

Elke laatste zaterdag van de maand opent het logeerhuis de deuren voor belangstellenden. Bezoekers worden ontvangen met koffie/thee met wat lekkers. Er is de mogelijkheid het logeerhuis te bekijken en volop informatie te krijgen. Het kan helpen mensen te stimuleren alvast te gaan kijken en niet te wachten tot het water aan de lippen staat. Preventief gebruik maken van logeerzorg is bewezen effectief tegen overbelasting bij mantelzorgers en voorkomt crisissituaties en acute uitplaatsing naar een verpleeghuis. En het houdt mantelzorgers gezonder. Ook mensen die misschien vrijwilliger willen worden zijn welkom. 

www.logeerhuisbredius.nl