• Holland Dance in Het Klooster.
• Holland Dance in Het Klooster. Foto: rechtenvrij beeld

Holland Dance Festival | Talent on the move

donderdag 18 januari 2024 20:15

20:15, Woerden, Het Klooster, Wilhelminaweg 77

De volgende generatie danstalenten staat op het podium van Het Klooster. De voorstelling Talent On The Move is van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam, dé internationale hotspot voor eigentijdse dans.

Een dertigtal dansers, afkomstig uit alle delen van de wereld, toont een uniek programma. Hun jeugdige flexibiliteit vertaalt zich naar prachtige solo’s, duetten en groepsstukken - afkomstig uit bestaand repertoire van internationale topchoreografen en uit nieuw werk van jonge choreografietalenten. Dit nieuwe werk is (vaak) speciaal voor de dansers van Codarts en voor deze tournee gecreëerd.

Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam bieden jong toptalent graag een landelijk podium. Door Talent On The Move kunnen de dansers uitgebreide, noodzakelijke podiumervaring opdoen en dat doen ze vol passie en overgave. Het is een aanstekelijke, hartverwarmende voorstelling waarbij het lijkt of hun energie nooit op houdt.

Kaarten à 19,50 euro zijn verkrijgbaar via www.kloosterwoerden.nl.