Afbeelding
Ingezonden mededeling

Deze Apple Watch bandjes zijn nu populair

Algemeen 1.991 keer gelezen

Wie een Apple Watch heeft, weet hoe lastig het kan zijn om een goed bandje voor de Apple Watch te vinden. Het horloge wordt zelf met één bandje geleverd door Apple als je een dergelijk horloge koopt. Maar voor iedere situatie is er wel een ander bandje te vinden. Juist om deze reden vliegen de Apple Watch bandjes dan ook als warme broodjes over de toonbank. Een groot voordeel van de bandjes is dat ze op verschillende modellen passen. Zo passen de bandjes van de Watch 3 ook op het nieuwste model. Daardoor beginnen liefhebbers steeds vaker een hele collectie…


Watch bandjes trends

Steeds meer inwoners van Woerden kiezen voor een Apple smartwatch. Daarbij komt het vaak voor dat het meegeleverde bandje achteraf toch niet helemaal in de smaak valt. Om deze reden zijn er ook andere fabrikanten die bandjes voor de Watch maken. Daarom is er een flink assortiment aan verschillende bandjes aan te leggen. Op die manier is er altijd wel een bandje dat voldoet aan de persoonlijke wensen. Tegenwoordig zijn de bandjes gemaakt van verschillende materialen. Bijvoorbeeld voor wie gaat sporten, voor een luxe gebeurtenis of voor dagelijks gebruik. Welke Apple Watch bandjes zijn nu ‘in’?


Het pride bandje

Elk jaar komt Apple met een nieuw bandje om de Pride-maand de vieren. Ook dit jaar zijn er weer twee nieuwe Pride Edition-bandjes uitgebracht. Deze bandjes zijn samen te gebruiken met de dynamische wijzerplaten. Eigenaren van een Watch kunnen daarmee laten zien dat ze de LGBTQ+-gemeenschap steunen. Gelijke rechten voor iedereen zijn immers belangrijk. Dat terwijl deze gemeenschap vaak ondervertegenwoordigd wordt. Om aandacht te vragen voor deze ongelijkheid is de Pride-maand in het leven geroepen. Het Pride Edition bandje is geweven van stof.


Milanese Loop

Bij speciale gelegenheden hoort een bijzonder bandje. Zeker wie er stijlvol bij wil lopen, kan kiezen voor een chic bandje. De Milanese Loop is er in verschillende soorten en maten te krijgen. De Loop is al jaren geliefd onder bezitters van de Apple Watch. Toch kan de prijs van het originele bandje een afschrikkend effect hebben. Daarom zijn er steeds meer merken zoals Devia die de bandjes hebben nagemaakt. Daardoor is zo’n bandje voor een fractie van de prijs die Apple ervoor vraagt leverbaar. De Milanese Loop is te krijgen in het zwart of zilver.


Leren bandje

Wie meer een authentieke look aan zijn Apple Watch wil verbinden, kan kiezen voor een leren bandje. In combinatie met het leren bandje ziet de Apple Watch er meer uit als een traditioneel horloge. Zeker voor wie gewend is om een horloge met een leren bandje met een gesp te dragen is dit bandje een uitkomst. Deze bandjes zijn gemaakt van kwalitatief leer en afgewerkt in verschillende kleuren. Wie bijvoorbeeld liever een zwart bandje heeft, kan kiezen voor Deep Black. Wie liever een cognac-achtige kleur heeft en waarde hecht aan patina – verkleuring over tijd – kan beter kiezen voor Burned Cognac. Het voordeel van deze bandjes is dat ze een stuk goedkoper zijn dan de bandjes van Apple zelf.

Karl Flieger

Bureauredacteur Het Kontakt - Goudse Post

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Tiende editie Woerdens Bockbier Festival Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Provincie Utrecht vraagt weer aandacht voor lange remweg trams: meer dan 40 meter! Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Column Mirte Damen: Nacht van Woerden Nieuws gisteren
Afbeelding
'Laat natuur op Woerdense bastions met rust' Nieuws gisteren
Afbeelding
Bankje voor 'wandelstad' Woerden Nieuws gisteren
Afbeelding
Meer fietsen gestolen in Harmelen 112 gisteren
Afbeelding
Feestelijke finale Robs Kaastour op Kerkplein Woerden Nieuws gisteren
Afbeelding
Romaysa (15) houdt pitch over toekomst onderwijs Nieuws gisteren