Inbrekers stelen 95 jacuzzi’s uit vrachtwagen Woerdens transportbedrijf

  •   keer gelezen   112

WOERDEN • Inbrekers hebben in oktober twee keer toegeslagen bij een transportbedrijf in Woerden. Tijdens één van de inbraken haalden de daders 95 opblaasbare jacuzzi’s uit één van de vrachtwagens.


De eerste inbraak vond plaats in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 oktober. Op bewakingsbeelden is te zien hoe twee mannen bij de toegangspoort staan en één van hen de elektrische poort weet te openen. Vervolgens rijdt er een zwarte bestelbus het terrein op. De mannen laden de bus vol met de jacuzzi’s - ter waarde van 40.000 euro - en rijden het terrein weer af. 

Gereedschap
Een week later is het opnieuw raak. In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 oktober kruipen twee mannen onder een hek door. Het lukt deze keer niet om de toegangspoort open te krijgen. Op bewakingsbeelden is te zien dat er nog een derde man aanwezig is. De mannen breken twintig trailers open en nemen duur gereedschap van de merken Stanley en De Walt en een barbecue mee.

De politie kan niet met zekerheid zeggen of beide inbraken zijn gepleegd door dezelfde mannen. 

In het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht zijn beelden te zien van de inbraken en alle daders. Wie de daders herkent of informatie heeft over de inbraken, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.   

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten