<p>Groep hardlopers.</p>

Groep hardlopers.

Start tot Run: lekker hardlopen in de buitenlucht !

Woerden - Ben je in deze corona tijd gestart met hardlopen en wil je er meer van weten of wil je jezelf verbeteren? Doe dan mee met de cursus ‘Start To Run’ bij Runnersclub Woerden. Onder begeleiding van gediplomeerde hardlooptrainers leer je in zeven weken een half uur aaneengesloten te hardlopen in je eigen tempo. Naast nuttige informatie over kleding, voeding, loophouding en –techniek, levert het je ook een goede conditie en veel gezelligheid op.

“Lekker actief in de buitenlucht van Woerden en omgeving, uiteraard rekening houdend met de coronaregels van de atletiekunie. We trainen elke zaterdag van 9.30 tot 11.00 uur vanuit sportpark Cromwijck, clubgebouw De Korf op de Waardsedijk 21. We beginnen op 12 september en eindigen op 24 oktober 2020. Voor nog geen 50 euro krijg je een mooi hardloopshirt, een gids, toegang tot een handige Running Coach© in de Start To Run App en ben je tijdens deze cursus verzekerd lid van Atletiekunie.”

Wie daarna door wil gaan, krijgt bij de Runnersclub een opstapcursus aangeboden en traint naar een eerste wedstrijd toe. Tientallen sporters hebben de cursus afgerond en lopen inmiddels met veel plezier bij de verschillende groepen van de RCW. Ben jij de volgende hardloper? Geïnteresseerd? Schrijf je in via www.yakultstarttorun.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden