<p>Groepsfoto met aan de directe zijden van het scorebord, links Michael de Bruijn en rechts Harold van Velzen namens PLUS van Velzen.</p>

Groepsfoto met aan de directe zijden van het scorebord, links Michael de Bruijn en rechts Harold van Velzen namens PLUS van Velzen.

(Foto: Jitske Hester)

Seizoensopening korfbalvereniging THOR succes

Harmelen - Zaterdag 5 september vond de seizoensopening van de veldcompetitie plaats bij korfbalvereniging THOR uit Harmelen. In verband met de coronamaatregelen hebben de festiviteiten buiten plaats gevonden waardoor de nodige anderhalve meter afstand bewaard kon blijven.

De dag bestond uit vier thuiswedstrijden van één jeugd en drie senioren teams. Tussen de wedstrijden van THOR 2 en THOR 1 werd het nieuwe digitale scorebord onthuld welke gesponsord is door PLUS Van Velzen en Slijterij-Wijnhandel Tjokko beide uit Harmelen. Onder het genot van hapjes en drankjes heeft de voorzitter van k.v. THOR, John Naborn, beide bedankt voor hun steun aan de vereniging en zij kijken uit naar een sportieve samenwerking. Tevens werden de sportvrouw en het aanstormend talent van seizoen 2019-2020 bekend gemaakt en bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden