Jeroen Zijlstra terug in Het Klooster

Persbericht - Jeroen Zijlstra is op vrijdag 18 september terug in Het Klooster met zijn solovoorstelling. Er zijn twee voorstellingen om 19.30 en 21.30 uur.

Jeroen Zijlstra maakt een solovoorstelling van Ja!zzZijlstra. Met nieuwe teksten, geënt op eigen jazz gerelateerde liederen met daarin een ouderwets grote ruimte voor improvisatie, zou Zijlstra zich afgelopen voorjaar hebben ondergedompeld in een zee van ruimte, vorm en liefde voor de juiste timing: dat ene woord, op het juiste moment. Allemaal samen met zijn nieuw samengestelde kwintet. 

Het wordt nu een andere voorstelling dan gepland maar het belooft een unieke avond te worden. In een veilige en intieme setting brengt Jeroen een uur lang de mooiste liedjes ten gehore en vertelt hij prachtige verhalen. Precies zoals wij van Jeroen Zijlstra gewend zijn.

Kaartverkoop
Kaarten kopen voor Jeroen Zijlstra kan 24/7 op de website Kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348 – 42 30 66 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden