Foto:

Quadrant Bouw nieuwe hoofdsponsor VTC Woerden dames 1

Woerden - Het nieuwe volleybalseizoen voor VTC Woerden dames 1 begint goed: met ingang van vandaag hebben zij een nieuwe hoofdsponsor. Quadrant Bouw heeft zich voor twee jaar gebonden aan het eerste damesteam van VTC Woerden, dat ook dit jaar weer uitkomt in de 2e Divisie.

Quadrant Bouw, wat kortgeleden is verhuisd vanuit Kamerik naar Woerden, is een lokaal bouw- en aannemersbedrijf dat al 12,5 jaar werkzaam is in voornamelijk de particuliere markt, maar ook kleinbedrijf en lokale supermarkten behoren tot de vaste klantenkring.

“Wij zijn ontzettend blij en trots dat ondanks deze onzekere tijden door corona, we toch met zo’n mooie samenwerking mogen starten”, vertelt Lianne de Langen, speelster uit dames 1. “Daarnaast hebben we met zo’n betrokken en sympathieke sponsor als Quadrant Bouw echt goud in handen.”

Ook Marcel van Vliet, oprichter van Quadrant Bouw, kijkt positief naar het beginnende partnerschap: “Ik vind het ontzettend leuk om sporters of sportclubs waar ik dezelfde passie zie als die ik in mijn werk voel, te sponsoren. Quadrant Bouw gaat vol voor de hoogst haalbare kwaliteit, en die drive zie ik ook bij VTC Dames 1. Met veel plezier, fanatisme en saamhorigheid gaan zij voor het hoogst haalbare. Het is geweldig om bij hun wedstrijden te kijken en wij proberen dat ook zoveel mogelijk te doen.”

In de selectie van het  eerste damesteam hebben zich de nodige wisselingen voorgedaan: maar liefst vier speelsters hebben VTC verruild voor een nieuwe club. De overgebleven selectie is versterkt met Eline Duurkoop, terugkerend vanuit VollinGo, en Marije Hoekendijk, die het volleybal weer oppakt na een zwangerschap. Verder maken Rebecca van Katwijk en Jiske Vrolijk, twee jonge talentvolle speelsters uit eigen opleiding, de selectie compleet.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden