Foto:

Mr. Monopoly bezoekt Harmelen: ‘Vanaf najaar Monopoly Harmelen verkrijgbaar’

Harmelen - Met een zwart pak, een hoge hoed en een grote snor bracht het alom bekende Monopoly-mannetje vandaag een speciaal bezoek aan Harmelen. En niet zomaar een bezoek. Op gepaste afstand en onder toeziend oog van Harold van Velzen overhandigde Mr. Monopoly het allereerste exemplaar van Monopoly Harmelen aan burgemeester Victor Molkenboer. Hij was ook aanwezig in de winkel om PLUS van Velzen-Harmelen een ‘coronaproof’ certificaat voor ondernemers uit te reiken.

De bekende straten en pleinen van Harmelen zijn verwerkt in het spel; uiteraard mag de Kalverstraat in Harmelen niet ontbreken. De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten zijn allemaal aangepast. Monopoly is een van de bekendste en bestverkochte bordspellen ter wereld. Identity Games International is de exclusieve licentiehouder van op maat gemaakte edities van dit tijdloze spel voor de hele familie. Elk jaar brengen zij een beperkt aantal speciale uitgaven op de markt, voor zowel steden en dorpen als bedrijven. Inmiddels bestaan er in de Benelux ruim 100 steden en dorpen met een eigen variant van het Monopolyspel.

Monopoly Harmelen zal in het najaar verkrijgbaar zijn bij PLUS van Velzen-Harmelen en zal in een gelimiteerde oplage worden geproduceerd. Klanten kunnen binnenkort sparen voor korting op het spel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden