Foto:

Het Klooster presenteert het nieuwe theaterprogramma

Woerden - Het Klooster presenteert het theaterprogramma september - december 2020. “Wij zijn trots en blij dat wij, weliswaar een paar maanden later dan ‘normaal’ een prachtig, gevarieerd programma kunnen bieden. Grote namen als Dolf Jansen en Peter Heerschop & Viggo Waas spelen weer graag in Woerden. Vanzelfsprekend heeft Kiki Schippers een thuiswedstrijd met haar nieuwe programma ‘Meer’. En de jeugd, ouders en grootouders kunnen op een veilige manier theater en muziek beleven op vier zondagmiddagen èn bij het pepernotenconcert. 

Aanstormende en nieuwe (muziek) talenten als Lucas Hamming, Kirsten van Teyn en Remy Evers krijgen in Woerden podium voor hun nieuwste voorstellingen en concerten, al dan niet aangepast aan de actualiteit. Ook de toneelliefhebber kan zijn hart ophalen, onder andere de gezelschappen Mug met de Gouden Tand en het Nieuw Utrechts Toneel zijn geboekt. Natuurlijk speelt Bram van der Vlugt “zijn” Meneer Green in de theaterzaal.

Een tweede locatie, het Pop-Up Theater in de TechnoHUB
Het Klooster is gevestigd in een monumentaal pand. De beperkte zaalcapaciteit als gevolg van de nieuwe maatregelen, de 1,5 meter economie, is 45 bezoekers. Door het monumentale karakter en de functie van ons gebouw is het niet mogelijk onze locatie letterlijk uit te breiden en de huidige ruimte aan te passen en meer ruimte te creëren. In de Pop-Up locatie is er op een veilige manier plaats voor 120 bezoekers. De Pop-Up locatie bevindt zich op de Industrieweg 2b. “Een fantastische samenwerking met Woerdens Techniek Talent.” *

Niemand minder dan Youp van ’t Hek trapt dinsdag 22 september af in het Pop-Up theater. De try out van ‘Korrel zout’, zijn tiende en laatste oudejaars, hij heeft er zin in. Zonder schroom en zonder mondkapje.

Tickets 
Bezoekers kunnen hun kaarten kopen via Kloosterwoerden.nl. Van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur is onze medewerker informatie & kaartverkoop telefonisch bereikbaar voor extra informatie of om te ondersteunen bij het bestellen van de theaterkaarten.

*Pop-Up theater Het Klooster in de TechnoHUB wordt mogelijk gemaakt door: KickStart Cultuurfonds - VSB fonds Woerden - Cultuur Platform Woerden - de Vrienden van Het Klooster - Woerdens Techniek Talent/ TechnoHUB - Purple Haze.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden