<p>De Sweet Caroline vaart zondagmiddag door de singels.&nbsp;</p>

De Sweet Caroline vaart zondagmiddag door de singels. 

(Foto: Pracht op de Gracht)

Deze zondag nog één keer: Pracht op de gracht!

Woerden - Nog één keer kun je het beleven: Pracht op de Gracht, aanstaande zondag 20 september door de singels van Woerden. Organisatoren Jessica Rateland en Mirte Damen kunnen niet wachten. "Het wordt weer fantastisch en we hebben iets heel bijzonders!' Dus pak je bootje of ga lekker aan de kant staan. Op veilige afstand van elkaar natuurlijk.

In de ochtend komt wederom muziekboot ‘de Notendop’ door de gracht varen met watermuzikant Reinier Sijpkens uit Utrecht. De afgelopen dagen kon je hem vinden in de Amsterdamse, Utrechtse en Leidse grachten. "Reinier is met zijn mooie, kleine draaiorgel en trompetspel uniek in de wereld! Hij heeft dan ook wereldwijd veel volgers. Volgend jaar zou hij Woerden pas weer aandoen, maar hij maakt voor ons een uitzondering. Dit omdat de gastvrijheid zo mooi was." Reinier zal in de ochtend vanaf 10.30 uur tot 13.00 uur op verschillende plekken in Woerden een aubade en een serenade geven.

Daarna vertrekt om circa 15.30 uur de Sweet Caroline om door de grachten van Woerden te varen. Op de boot staan twee zangeressen en één zanger. Zij zullen alle aanwezigen toezingen. Ook staan op de boot de geweldige Jason Bouman (groeide op in Harmelen!), Miss Bunty en Pauline van den Boogert. "Drie verschillende kanjers die elkaar afwisselen. Waar Jason de diversiteit van zijn zangkunsten laat zien, zal Miss Bunty haar soulkant laten zien en Pauline de mooie, kleine liedjes. Maar vergis je niet, Pauline kan juist ook groter zingen en iedereen beetpakken."

"Dus pak je bootje of ga lekker aan de kant staan, want nog één keer dit jaar doen we deze Pracht op de Gracht! Houd de veilige afstand en geniet vol verwondering van wat deze zondag u gaat brengen!"

De eerste editie van Pracht in de Gracht op 18 juli was een totale verrassing. Deze editie vond plaats in de vorm van Glamourgirl (dj) met twee muzikanten: Susanne Alt op de saxofoon, SaraLee Fox als vocaliste en Snorrella als host. Ook op 8 en 9 augustus was het raak, met (zaterdag) Glamourgirl (dj), de Miss Bunty als MC en de percussionist Cherokee en zondag watermuzikant Reinier Sijpkens.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden