Siveo bestookt het Bodegraafse doel
Siveo bestookt het Bodegraafse doel (Foto: Dick van den Hoeven)

Siveo overtuigt niet maar wint wel eenvoudig

Zegveld - Het lukt Siveo maar niet om tegen Bodegraven tot een aantrekkelijke voetbalpartij te komen. Niettemin wist het de seizoenopening met 0-3 te zegevieren. De driepunter was volledig terecht maar het kan bij de geel-blauwen uiteindelijk nauwelijks een echt voldaan gevoel hebben gegeven.

Aan werklust ontbrak het overigens niet bij de Zegvelders. Vanaf het eerste fluitsignaal hielden zij de altijd strijdbare rood-zwarten helemaal in de greep. Het vervolg was echter ook in de eerste helft al vaak heel onnauwkeurig. Eenmaal in balbezit werd het vooral in de eindpass uiterst slordig. Een uitzondering vormde de openingsgoal waarbij Martijn Verlaan een geniale overstap van Ricardo Wursten beheerst afrondde (0-1). Het werd ook de ruststand omdat aanvoerder Sjoerd Blonk een afgemeten voorzet van broer Luuk ruim over de deklat knalde.

Na de thee was het snel beslist toen Ricardo Wursten knap door het hart van de Bodegravers sneed en moeiteloos afrondde: 0-2. Het werd daarna rommeliger, mede omdat Bodegraven gefrustreerd was en één van hun liefst acht gele kaarten leidde tot een rode kaart. Siveo wist niet echt goed om te gaan met de numerieke meerderheid en het duurde tot de slotfase voor de 0-3 op het bord kwam via een intikker van Luuk Blonk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden