Thuisbingo op dinsdag 6 oktober

Woerden - In de week tegen eenzaamheid organiseert Stichting Present Woerden in samenwerking met RPL Woerden een thuisbingo op dinsdag 6 oktober. Bent u 65 jaar of ouder? Meldt u aan op nummer 06 539 139 38 (Stichting Present Woerden) of mail naar info@presentwoerden.nl.

Zeg dat u mee wilt doen aan de huiskamerbingo. Geef uw naam, adres en telefoonnummer op en geef aan of u met één of twee personen mee wilt doen. Opgeven is mogelijk tot woensdag 30 september 16.00 uur. Op maandag 5 oktober wordt de bingokaart tussen 19.00 en 20.00 uur op uw huisadres gebracht, met daarbij iets lekkers voor bij de koffie.

Op dinsdag 6 oktober stelt u tijdig uw radio af op 107.1 FM of via de website van RPL Woerden (https://rplwoerden.nl/radio/) of via het televisiekanaal van RPL Woerden. Het programma begint om 10.00 uur en eindigt om 12.00 uur. Aan het begin van de uitzending wordt uitgelegd hoe het spel werkt. Wanneer u een BINGO!! hebt, belt u naar het nummer van de omroep (zie nummer op uw bingokaart). Dan wordt uw kaart gecontroleerd (er is een kopie van elke kaart). Als u belt, komt u live in de uitzending. Wanneer u prijs hebt, wordt deze thuisbezorgd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden