Foto:

Banenbranderij Woerden winnaar Nationale Flexplek Test 2020

Woerden – Banenbranderij in Woerden is dé beste flexplek van Nederland in de categorie ‘lokaal’. De vakkundige jury van de Nationale Flexplek Test, mede mogelijk gemaakt door ASUS, is na het testen van verschillende flexpleklocaties door heel Nederland tot deze conclusie gekomen. Koffie, WiFi, zitcomfort, bereikbaarheid, kosten, catering, hygiëne: alles werd meegenomen in deze zoektocht naar de ideale flexplek. 

Een zorgvuldig geselecteerde jury heeft de afgelopen weken talloze flexpleklocaties door heel Nederland getest, op zoek naar de beste flexplek van Nederland. Hierbij werd niet alleen gekeken naar de snelheid van de WiFi en de kwaliteit van de koffie, maar ook naar de bereikbaarheid met OV of auto en de beschikbaarheid van vergaderruimtes. Banenbranderij kwam in de categorie ‘lokaal’ als beste uit de bus en is daarmee de lokale winnaar. 

Volgens juryleden Tessa Wiegerinck en Wendy van Til (FlexTukkers) was de sfeer hier ongelofelijk goed: professioneel, zakelijk, vriendelijk en laagdrempelig. “Je hoeft alleen maar een consumptie te nuttigen voor het gebruik van de flexplek en als je vervolgens iets nodig hebt, dan geef je dat aan bij de barista en wordt het meteen voor je geregeld of uitgezocht. Het is een bijzondere locatie, want de eigenaresses combineren de flexlocatie met een koffiebar (goede koffie!) en een uitzendbureau.” En wil je even een break? Je zit bij Banenbranderij zowel op loopafstand van een park, als van het bruisende centrum van Woerden. 

“Het is heel tof dat we gewaardeerd worden voor iets waar we echt uit passie mee zijn begonnen. We zijn natuurlijk niet alleen een locatie voor flexplekken, maar ook gespecialiseerd in webdesign en een uitzendbureau. Zo zijn we echt een aanvulling in het dorp. Door de coronacrisis zijn we van 28 flexplekken binnen en 8 buiten, naar maar 6 flexplekken in totaal gegaan. Extra leuk dat de jury ondanks dat, onze kracht heeft gezien en dat we deze prijs in ontvangst mogen nemen.”, aldus Mireille Linger en Inge Roode, founders van Banenbranderij. 

Opkomst van flexplekken
Flexplekken blijven groeien in populariteit. Flexibel werken wordt dan ook steeds toegankelijker door alle mogelijkheden die het internet biedt. Medewerkers kunnen overal met elkaar communiceren, documenten met elkaar delen en deze samen bewerken, een videovergadering houden en nog veel meer. Daarbij heeft de coronacrisis Nederland laten zien hoe belangrijk flexibel werken en werken op afstand is. Dit kan door te verhuizen naar een flexplek, bibliotheek of café, of door een inspirerende thuiswerkplek te creëren. Dit jaar werd daarom niet alleen gezocht naar de beste nationale en lokale flexplek van Nederland, maar ook naar de beste thuiswerkplek. De manier waarop Nederlanders het liefste werken is zo inzichtelijk gemaakt door de jury van de Nationale Flexplek Test, die zoals altijd weer mede mogelijk wordt gemaakt door ASUS.

Over de Nationale Flexplek Test
De Nationale Flexplek test is een initiatief van ASUS en wordt onder meer mogelijk gemaakt door Bright Pensioen. Het project wil professionals die niet aan een locatie gebonden zijn om hun werk uit te voeren, inzicht geven in effectief, efficiënt en prettig werken. Meer via www.flexplektest.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden