Foto: Louis van Dam

Inloopmiddag Sleutelclub Senior

Kamerik - De Stichting Sleutelclub Kamerik organiseert tijdens de week van de eenzaamheid een inloopmiddag voor iedereen die van sleutelen, knutselen, doe-het-zelfen, bouwen of prutsen houdt. De Sleutelclub organiseert al 11 jaar activiteiten voor kinderen en jongeren tot een jaar of 21. “De afgelopen tijd hebben we gemerkt dat er ook ouderen zijn die graag met hun handen werken.”

Mede initiatiefnemer Ruud Buurman: “Er zijn veel ouderen die het leuk vinden om dingen te maken en er zijn minstens zoveel ouderen die het gezellig vinden om samen iets te maken. De Sleutelclub begint speciaal voor deze mensen Sleutelclub Senior. Er is geen minimum leeftijd en ook geen maximum.” In eerste instantie is er de inloopmiddag op dinsdag 6 oktober van 15.00 tot 17.00 uur. Bij voldoende interesse komt er een vaste middag of misschien wel middagen. 

Ruud Buurman: “Er zijn zat mensen die inmiddels wat meer vrije tijd hebben en zin hebben om wat met hun handen te doen. Mensen die altijd zelf geklust hebben maar bijvoorbeeld nu geen hobbyruimte meer hebben of even geen inspiratie hebben. Wij hebben clubprojecten en er kan aan eigen project gewerkt worden. Het mooiste is, als er iets niet lukt is er hulp aanwezig want gezelligheid staat voorop!”

De inloopmiddag is op 6 oktober van 15.00 tot 17.00 uur in ‘Ambachtshuis Kamerik’ aan de Nijverheidsweg 15 in Kamerik. Geïnteresseerden krijgen een rondleiding en uitleg over de Sleutelclub en over Sleutelclub Senior. Zoekt u vervoer? Bel twee dagen van te voren met AutoMaatje 06-3193 6612 (op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur). Ambachtshuis Kamerik beschikt over een invalidetoilet, brede deuren en een traplift. Uiteraard wordt er anderhalve meter afstand gehouden en worden de door de overheid gestelde coronaregels actief gehandhaafd. Wilt u meer informatie mail dan met Ruud Buurman: secretaris@sleutelclubkamerik.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden