<p>vlnr Fenna, Nathalie en Morris Stolwijk samen met overgrootmoeder mevrouw Visser aan de slag met hun werkstuk.</p>

vlnr Fenna, Nathalie en Morris Stolwijk samen met overgrootmoeder mevrouw Visser aan de slag met hun werkstuk.

(Foto: )

Kunstgeheimen in Pop-up Museum

Woerden - Creatieve Woerdenaren van 6 tot 99 jaar krijgen de kans een plekje te bemachtigen voor hun kunstwerk in een heus Pop-up Museum. Op 24 en 25 oktober is het museum van 11.00 uur tot 16.00 uur geopend voor publiek. Het tijdelijke museum is gevestigd in de oude Minkemaschool aan de Van der Valk Boumanlaan 7 in Woerden.

Wie mee wil doen kan op 9 en 10 oktober een groot vel papier ophalen en daarop gaan schilderen, plakken en/of tekenen over het thema: ‘Het geheim van de oude school’. Welk geheim dat is, mag iedereen helemaal zelf verzinnen.

Op 22 en 23 oktober kan het werk worden ingeleverd. KUNSTaandenRIJN geeft alle ingeleverde werkstukken een plekje in het Pop-up Museum.

Voor aanmelden en nadere informatie kunnen de creatievelingen een mail sturen naar Astrid Baars: asabaars@gmail.com. Vóór 5 oktober aanmelden is belangrijk: het aantal vellen is beperkt, alsmede de ruimte in de school.

Het Pop-up Museum is mogelijk dankzij ‘Het Lichtpuntje 2020‘ van Cultuurplatform Woerden.

Over KUNSTaandenRIJN Woerden
KUNSTaandenRIJN Woerden is een stichting, die de beeldende kunst in Woerden en omgeving wil bevorderen. Wij richten ons op individuele beeldende kunstenaars, maar werken ook graag samen met andere relevante organisaties, bedrijven, clubs en instellingen. Activiteiten die wij organiseren zijn exposities bij bedrijven, de RijnKUNSTprijs, enkele malen per jaar een KUNSTKafé voor schilders. Wij organiseren kleinschalige schilderdagen en kortlopende cursussen. Daarnaast versturen wij een maandelijkse digitale nieuwsbrief over niet alleen onze eigen activiteiten, maar ook die van anderen in onze regio.

Zie de website www.kunstaandenrijn.nl en Facebook.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden