<p>Teams in actie bij de Drakenbootrace Woerden in 2019.</p>

Teams in actie bij de Drakenbootrace Woerden in 2019.

(Foto: Lions Club Woerden Castellum Laurum)

Drakenbootrace Woerden verplaatst naar 2021

Woerden - September 2020 had de maand moeten worden van de tweede Woerdense Drakenbootrace. Evenals in 2019 was Lionsclub Woerden Castellum Laurum druk bezig met de organisatie hiervan. Verschillende teams hadden te kennen gegeven ook dit jaar weer van de partij te willen zijn. Het coronavirus gooide echter roet in het eten, waardoor de Lionsclub besloot de race een jaar te verplaatsen naar zaterdag 4 september 2021.

“Jammer dat de drakenbootrace dit jaar niet door kan gaan”, zegt voorzitter Rob Immerzeel. “Het was vorig jaar een bijzonder geslaagde gebeurtenis, waarmee wij een mooi bedrag hebben opgehaald voor Friends4Owen voor onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. Wij gaan ervan uit dat het in 2021 wel lukt. De opbrengst zal ook volgend jaar naar hetzelfde doel gaan. Wij gaan er met elkaar alles aan doen om er weer een geweldig evenement van te maken.”

De Lionsclub zal de teams die in 2019 hebben meegedaan benaderen en hen vragen zich opnieuw in te schrijven voor de race. Uiteraard kunnen ook teams zich opgeven die vorig jaar niet aanwezig waren. Dit kan via de website www.woerdencastellumlaurum.lions.nl. De website bevat nadere informatie over de race en biedt tevens de mogelijkheid tot inschrijving. Zorg dat je erbij bent!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden