Siveo probeert een goal te forceren.
Siveo probeert een goal te forceren. (Foto: Siveo)

Siveo en VEP blijven steken op 0-0

Woerden/Zegveld - SIVEO en VEP hebben op de Beemd veel strijd geleverd maar geen goal kunnen forceren. Beide teams wisten wel wat mogelijkheden te creëren maar de dubbelblanke stand bleef intact en dat was uiteindelijk ook wel een terechte weergave. Waar VEP de eerste helft meer indruk maakte timmerde SIVEO na de thee nadrukkelijker aan de weg.

Vanaf het eerste fluitsignaal van referee Heemskerk ontsprong zich vooral een strijd op het middenveld. Gaandeweg pakte VEP meer het initiatief maar de kansen leken vooral te zitten in vrije trappen vanuit kansrijke posities. Die stranden echter vrijwel steeds in het Zegveldse muurtje. Voor SIVEO was de beste kans weggelegd voor Luuk Blonk. Hij speelde zich heel handig vrij maar zijn schot verdween net over het Woerdense doel.

Na de pauze timmerden de geel-blauwen duidelijk meer aan de weg. Toch wist het niet echt tot grote kansen te komen. Een knappe actie van Luuk Bregman eindigde uiteindelijk met een afstandsschot net naast de goal van VEP. En de ingevallen Lucas Vermeij zorgde met zijn snelheid wel voor gevaar maar er was te weinig steun van de andere SIVEO-aanvallers om de beslissende goal te forceren. Dus eindigde de eerste derby voor SIVEO in een dubbelblanke stand.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden