Foto:

Theaterdag jongeren: Dompel jezelf een hele dag onder in de wereld van toneelspelen!

Woerden - Op zondag 4 oktober van 10.00 tot 17.00 uur organiseert Het Klooster voor de tweede keer een theaterdag voor jongeren van 12 t/m 20 jaar. In de theaterzaal worden vier verschillende theaterworkshops gegeven: van Shakespeare tot theatersport, van contactspel tot spoken word.

De workshops worden verzorgd door twee eigen theaterdocenten van Het Klooster: Sanne Dorrepaal en Niek Dekker en een tweetal externe gastdocenten. Als gastdocenten zijn aanwezig: Kharim Amier (oud-leerling Het Klooster en nu professioneel acteur bij o.a. Oostpool en ITA) en André Accord (voormalig deejay 3FM, (televisie)presentator en artiest).

Leuk voor ervaren spelers die zich graag verder willen ontwikkelen en verdiepen, maar zeker ook interessant voor jongeren die nog geen ervaring hebben met toneelspelen!

De kosten zijn € 35,- voor deelname aan de hele dag (4 workshops). Er wordt deze dag gewerkt in twee leeftijdsgroepen: 12 t/m 15 jaar en 16 t/m 20 jaar. Kijk voor meer informatie en aanmelden (graag vóór 2 oktober a.s.): kloosterwoerden.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden