Foto:

Rondleidingen door Het Klooster: kijkje achter deuren die normaal gesloten blijven

Woerden - In de Week tegen de Eenzaamheid organiseert Het Klooster drie gratis rondleidingen. De rondleidingen vinden plaats op vrijdag 2, zaterdag 3 en woensdag 7 oktober.

“Wat voor klooster was dit eigenlijk?” “Wat deden de broeders in de binnentuin?” “Waarom werd het klooster een muziekschool?” “Hoe gaat het in zijn werk in het theater?” “Is er echt een geheime gang in de kelder van Het Klooster?”

Kom naar Het Klooster, neem een kijkje achter deuren die normaal gesproken voor publiek gesloten blijven en krijg antwoord op alle bovenstaande vragen. Wij nemen u mee op een kloosteravontuur dat begint bij de voorgevel van het markante gebouw. Langs de refter (balletstudio), de kelder, het theater in de voormalige kloostertuin en de kleedkamer, gaat u naar boven langs de cellen, muziekstudio’s om te eindigen op de theaterzolder. U hoort bijzondere verhalen over Het Klooster, de geschiedenis, haar bewoners, bezoekers en artiesten.

De rondleiding duurt ongeveer 60 minuten. Per rondleiding zijn 8 bezoekers welkom. Hiervoor moeten kaarten op voorhand gereserveerd worden.

Kaarten
Kaarten reserveren voor de rondleidingen kan 24/7 op de website Kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348 – 42 30 66 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden