erelid Kees van Rooijen
erelid Kees van Rooijen (Foto: Kees Lugthart)

Kees van Rooijen is nu erelid van schaakvereniging har-mon-ie

Harmelen/Montfoort - Schaakvereniging Har-mon-ie uit Harmelen-Montfoort heeft in haar jaarvergadering op dinsdag 29 september Kees van Rooijen uitgeroepen tot erelid. Kees is sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw voorzitter geweest. Eerst van schaakvereniging ‘Het Kasteel’ in Montfoort. Snel na de fusie met de Harmelense schaakvereniging is Kees voorzitter van Har-mon-ie geworden. Een eenvoudige rekensom leert dat we dan praten over pakweg 45 jaar voorzitterschap. 

Vanwege zijn gezondheid doet Kees nu een stapje terug. Kees blijft natuurlijk wel schaken voor de vereniging met schakers uit Harmelen, Montfoort en omgeving.

Online schaken
Vanwege de beperkingen die de corona-richtlijnen met zich meebrengt heeft Har-mon-ie besloten om dit seizoen niet fysiek maar digitaal te gaan schaken. Op dinsdagavond is de schaakavond. Ook nieuwe deelnemers aan deze online competitie zijn van hartelijk welkom. Het kost niets want er is besloten om dit seizoen geen contributie te vragen. Ben je huisschaker, of ben je wel eens clubschaker geweest en wil je weer eens meedoen, voel je welkom. De competitie is zo ingericht dat je gerust een avond kunt afzeggen. Als je belangstelling hebt kijk dan eens op website www.har-mon-ie.nl of bel met de nieuwe voorzitter Kees Lugthart 0348-443986.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden