<p>Vrijwilligers Thea en Simone brengen stroopwafels rond. </p>

Vrijwilligers Thea en Simone brengen stroopwafels rond.

(Foto: )

Lots & Dots trakteert stroopwafels op Nationale Ouderendag

Woerden/Bodegraven - De Woerdense stichting Lots & Dots heeft in het kader van de Nationale Ouderendag maar liefst 250 ouderen in het zonnetje gezet. Alle bewoners van de Bodegraafse huizen Rijngaarde en Vijverhof zijn getrakteerd op een heerlijke stroopwafel bij de koffie, van Echte Bakker Brood&Ko. 

Voor de stichting – bestaande uit vrijwilligers die baby- en kinderkleding maken en dit online verkoopt – is dit de eerste actie voor ouderen. Oprichtster Simone van der Neut: “Ons doel is ouderen een leuke dag te bezorgen, door uitjes voor hen te organiseren vanuit onze verkoopopbrengst. Wij hadden dit najaar graag een groep ouderen verrast met een uitje, maar hebben besloten dit uit te stellen vanwege de toenemende corona maatregelen. Het bezorgen van 250 stroopwafels vonden wij een mooi alternatief. Een heerlijke lekkernij, daar wordt toch iedereen blij van?”. De bewoners genoten er zichtbaar van.

Wil je een bijdrage leveren aan de stichting? Koop kleding in maat 56 t/m 104 op www.lotsendots.nl en volg ons op Instagram en Facebook.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden