Mathijs zoekt naar medespelers om de schijf naar te gooien.
Mathijs zoekt naar medespelers om de schijf naar te gooien. (Foto: Peter Smorenburg)

Frisbee Woerden eindigt in de middenmoot

Woerden - Vandaag (zondag 11 oktober) speelde Frisbee Woerden de laatste competitiedag van het najaar. Tijdens de Randstadcompetitie spelen 20 teams vanuit heel Nederland tegen elkaar in Almere. Na twee competitiedagen in september, werd vandaag de einduitslag bekend!

Om 10.00 uur startte de eerste wedstrijd tegen Force Elektro, een studententeam van de TU Delft. Een goede verdediging en strakke worpen zorgde voor een 8-0 overwinning! Op naar Vertigo, een club uit Eindhoven, die net als Frisbee Woerden wat gehavend op kwam draven. Beide teams miste spelers wegens snotterbellen en hadden weinig wissels. Het was een eerlijke strijd, waarin Vertigo uiteindelijk aan het korste eind trok. Met een 7-3 overwinning ging Frisbee Woerden het veld af en op naar de finale van de dag om plek 11.

De wedstrijd tegen Blue Fingers was intensief en na een minuut of 10 nam Frisbee Woerden de leiding. De opmerking ‘ze weten het niet meer’ motiveerde Blue Fingers om een tandje bij te zetten. Met een 9-6 einduitslag was de tegenstander dan ook het team dat als winnaar het veld afstapte. Als nummer 12 van de 20 heeft Frisbee Woerden een mooie prestatie geleverd.

De najaarscompetitie zit er weer op en Frisbee Woerden gaat fanatiek verder om zich voor te bereiden op de indoorcompetitie. Wil je ook een keer meedoen? Op dinsdagavond om 20.00 uur trainen we op de velden van Reflex en vanaf 30 oktober ook om de week op vrijdagavond vanaf 19.30 uur in de Snellerpoort.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden