Foto:

Theaterprogramma Het Klooster ‘on hold’

Woerden - De aangescherpte corona-maatregelen van de overheid hebben tot gevolg dat er in de theaterzaal van Het Klooster èn in de pop-up locatie in de TechnoHUB voorlopig geen theatervoorstellingen plaatsvinden. De strengere maatregelen hebben ertoe geleid dat de deuren van de theaterzaal èn het pop-up theater vanaf donderdag 15 oktober voor vier weken dicht blijven en het theaterprogramma on hold is gezet.

Bezoekers die kaarten hebben voor voorstellingen voor de komende periode, worden per e-mail geïnformeerd. Op een later moment volgt informatie over een vervangende speeldatum. 

Besluit 
Dit besluit is in nauw overleg met de Gemeente Woerden en de Raad van Toezicht van Het Klooster genomen. Het is financieel niet haalbaar om voorstellingen te presenteren aan een groep tot maximaal 30 bezoekers. “Wij betreuren het zeer dat wij ons trouwe theaterpubliek niet kunnen ontvangen. Echter, ieders gezondheid is een groot goed en met het strikt opvolgen en naleven van de maatregelen hopen we dat we bijdragen aan het bestrijden van het virus en een spoedige hervatting van de theatervoorstellingen.”

Programma 20 – 21 
“Het was een bijzondere start van theaterseizoen 20 – 21, met een gevarieerd aanbod in de theaterzaal van Het Klooster voor 45 personen èn in ons Pop-Up theater in de TechnoHUB voor 120 bezoekers. Vanwege de huidige 1,5 meter samenleving is er in korte tijd met veel energie en inspanning van betrokken partijen een pop-up theater gerealiseerd in de TechnoHUB*, waarbij de 1,5 meter gewaarborgd is. Dit Pop-Up theater biedt op een veilige manier plaats aan 120 bezoekers. Voor dit pop-up theater hebben wij twee weken geleden ontheffing gekregen van de corona-beperking van 30 toe te laten personen door de Veiligheidsregio Utrecht, deze uitzondering is nu helaas teruggedraaid.”

*Pop-Up theater Het Klooster in de TechnoHUB wordt mogelijk gemaakt door: KickStart Cultuurfonds - VSB fonds Woerden - Cultuur Platform Woerden - de Vrienden van Het Klooster - Woerdens Techniek Talent/ TechnoHUB - Purple Haze.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden