<p>De cheque werd door Germen Kruisinga (president Lionsclub), uitgereikt aan Marjan Haak (voorzitter Present). Foto: Sander Haak&nbsp;</p>

De cheque werd door Germen Kruisinga (president Lionsclub), uitgereikt aan Marjan Haak (voorzitter Present). Foto: Sander Haak 

(Foto: SANDER HAAK)

Lionsclub schenkt 8.000 euro aan Stichting Present

Woerden - Stichting Present Woerden heeft 8000 euro ontvangen van de Lionsclub Woerden. De cheque werd op maandagavond 5 oktober door Germen Kruisinga, president van de Lionsclub Woerden, uitgereikt aan Marjan Haak, voorzitter van stichting Present Woerden.

Stichting Present was voor het seizoen 2019-2020 het jaardoel van de Lionsclub Woerden. Deze stichting zet groepen vrijwilligers in om mensen te helpen met praktische en sociale hulpvragen. Dit kan variëren van het opknappen van een tuin, tot een verwenavond voor de bewoners van een zorginstelling. Afgelopen week organiseerde Present in het kader van de Week tegen eenzaamheid nog een huiskamerbingo in samenwerking met RPL Woerden (zie hieronder).
De Lions hebben in de praktijk kennisgemaakt met het werk van Present door met elkaar een paar tuinen op te knappen voor mensen die daar zelf de mogelijkheden niet voor hebben.

Zoals voor iedereen, zag ook voor de Lions het seizoen er anders uit door de coronacrisis. Een aantal geplande acties, zoals de geraniummarkt, konden niet doorgaan. Toch is het de Lions gelukt om een prachtig bedrag bij elkaar te verzamelen. Stichting Present wil dit bedrag inzetten voor het werven van nieuwe groepen vrijwilligers en het blijven ondersteunen van mensen in de Woerdense samenleving.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden