<p>Still uit de korte Sinterklaas-film Sinterklaas heeft een dagje vrij.</p>

Still uit de korte Sinterklaas-film Sinterklaas heeft een dagje vrij.

De korte Sinterklaas-film 2020: Sinterklaas heeft een dagje vrij!

Woerden - Sinterklaas heeft een dagje vrij en is samen met schipper Ton gaan varen in het Groene Hart. Wetende dat Sinterklaas vooral in de avond en in de nacht werkt (wanneer bijna alle kinderen slapen), geniet hij met volle teugen van zijn vrije dag...

Sinterklaas weet ook dat er al een pannetje snert (erwtensoep) op hem staat te wachten. En doet op zijn paard Amerigo nog een mooi rondje in het centrum van Woerden, samen met slager Ed. Ed brengt hem naar zijn vrouw Gineke, zij heeft de snert al klaar staan. En onderweg, midden in de nacht, maken zij toch hele bijzondere dingen mee!

“Wat wij willen is mensen een beetje hoop geven en een glimlach met een klein lichtpuntje in donkere dagen. Geniet van Sinterklaas heeft een dagje vrij! Van de film is een setje unieke ansichtkaarten te koop bij diverse winkels in Woerden. En van de opbrengst van deze verkoop maken we weer een nieuwe film. Misschien wel voor Kerst?!”, aldus de makers Mirte Damen en Jessica Rateland van Stichting Pracht in de Kracht. 

Bekijk de film hieronder. Er is ook een versie voor doven en slechthorenden omdat de makers iedereen willen laten meegenieten, zie deze link

Disclaimer: Geniet van de film. Maar op alle beelden en muziek zitten rechten en ze mogen niet zomaar gebruikt worden. Dus ook op schermafbeeldingen. Tenzij officieel permissie.


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden