Het Klooster weer open: ‘Alle lessen gaan weer door!’


Foto:

Het Klooster weer open: ‘Alle lessen gaan weer door!’

Woerden - Docenten van het Klooster in Woerden zijn erg blij dat er vanaf vandaag weer live lessen kunnen worden gegeven, ook aan cursisten boven de 18. Het nieuws zorgt ook voor een grote opluchting bij leerlingen, want voor velen is juist het samen kunnen spelen of dansen het allerbelangrijkste.

“Muziek maak je het liefste samen en in het echt. Online lesgeven werkt prima als je er goed en creatief mee om gaat, maar als er iets mis is met de verbinding voelt het snel als eenrichtingsverkeer. Voor veel van mijn leerlingen zijn de lessen echt een moment voor zichzelf, een moment om zich even lekker te laten gaan, zonder dat de buren kunnen meeluisteren. Les krijgen op locatie bij Het Klooster is daarom een belangrijk onderdeel van de leservaring.”

De afgelopen twee weken hebben de docenten via webcam en online video’s de lessen voor volwassenen kunnen aanbieden. Alleen voor jongeren onder de 18 mochten de lessen op locatie plaatsvinden. Bij alle lessen en cursussen blijven de RIVM-richtlijnen van toepassing, zodat iedereen op het Klooster op een veilige manier kan genieten van muziek, dans, theater, musical en digital arts.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden