Sofie de Bruijn brengt Woerdense kerstsingle uit: ‘Anders dan ieder jaar’


De cover van de nieuwe kerstsingle van Sofie de Bruijn.
De cover van de nieuwe kerstsingle van Sofie de Bruijn. (Foto: Potamus Productions)

Sofie de Bruijn brengt Woerdense kerstsingle uit: ‘Anders dan ieder jaar’

Woerden - Na de Woerdense Sinterklaasfilm, is er nu ook een Woerdense kerstsingle. Sofie de Bruijn heeft vrijdag haar single ‘Anders dan ieder jaar’ uitgebracht. Het nummer gaat over hoe kerst in coronatijd anders zal zijn dan normaal, maar dat die heerlijke kerstsfeer niet hoeft te ontbreken en het nog steeds een feest is om naar uit te kijken.

We kennen Sofie natuurlijk van haar one womanshow PuberTijd! afgelopen jaar in ons eigen Rietheater, maar ook van optredens in Hilversum zoals dit voorjaar bij WeWantMore. We kunnen deze kerstsingle met recht een Woerdense productie noemen, gesubsidieerd door Cultuur Platform Woerden en in samenwerking met Jesper de Wilde HH-event management, Spoelder Productions uit Kamerik en Potamus Productions, een bedrijf van oud-leerlingen van het Minkema. 

De videoclip staat op YouTube en is gedeeltelijk opgenomen in het Noodlokaal van Bistro Lokaal in de Voorstraat. “Laat u door dit Nederlandstalige kerstnummer vast meenemen in de sfeer van lichtjes en haardvuur en maak er een onvergetelijke kerst van ook al is deze anders dan ieder jaar. Fijne feestdagen!”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden