Kerstactie voor De Boogh in Harmelen


Foto: Down to Earth yogastudio

Kerstactie voor De Boogh in Harmelen

Harmelen/regio - Yoga is zoveel meer dan alleen op een mat liggen. Het is met aandacht bezig zijn met je eigen welzijn, maar ook met dat van je medemens. Tegen die achtergrond organiseert Down to Earth yogastudio elk jaar een kerstactie. Deze actie is gericht op een groep mensen die wel een hart onder de riem of een extra steuntje in de rug kan gebruiken. Dit jaar heeft de eigenares van de yogastudio, Mary Jim, haar keuze laten vallen op de Boogh in Harmelen.

De Boogh is de persoonlijke specialist voor mensen die willen leren omgaan met de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel, bijvoorbeeld als gevolg van een beroerte, na een ongeluk of hersentumor. De behandeling en begeleiding van De Boogh is gericht op zowel de thuissituatie als het werk. En het doel is om na hersenletsel weer zo optimaal mogelijk mee te doen in de samenleving. Niet voor niks is ‘terug in je kracht’ het motto van De Boogh.

Betrokken, liefdevol en professioneel
Mary Jim was direct geraakt door het werk van de Boogh. “Ik heb gekozen voor deze fantastische organisatie, omdat zij een mooie bijdrage leveren aan mensen die dit nodig hebben. Daarnaast viel mij op dat de medewerkers betrokken en liefdevol zijn, naast hun professionaliteit. Er zouden meer van dit soort organisaties moeten zijn!”

Kerstkaarten
De kerstactie van Down to Earth yogastudio bestaat uit twee initiatieven. Het eerste is om kerstkaarten en kleine attenties te verzamelen voor de cliënten van De Boogh. Vanwege de coronamaatregelen gaan veel activiteiten van De Boogh niet door in de reguliere vorm. Hierdoor kan het traditionele kerstfeest niet gevierd worden. En dat is juist een moment waar veel cliënten naar uitkijken, vanwege de gezelligheid en het samenzijn. Hoe fijn zou het zijn als zij een persoonlijk kaartje of cadeautje krijgen, zodat ze weten dat er iemand is die aan hen denkt. Yogastudio verzamelt alle kaarten en attenties van belangstellenden die een bijdrage willen leveren aan deze actie. Inleveren kan tot 15 december bij de yogastudio op de Kerkweg 1 in Harmelen. Neem contact op met de studio voor de openingstijden via mary@downtoearthyoga.nl.

Loterij
Het tweede initiatief is een loterij. Mary Jim verkoopt loten, voor 3 euro per stuk. Met de opbrengst van de loterij worden braingames aangeschaft voor de cliënten. “Degenen die hier aan mee willen doen, kunnen zich eveneens melden op het hiervoor genoemde mailadres. En uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen, om niet beschikbaar gesteld door allerlei relaties van de yogastudio. Doe mee met een of beide acties: het is een klein gebaar, maar met grote impact!”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden