[Aangeboden door Express wear] Dit is de wintermode van 2020


Foto:
Aangeboden door Express wear

Dit is de wintermode van 2020

2020 was een gek jaar en dat geldt ook voor de afgelopen zomer. We hebben er niet echt van kunnen genieten met z’n allen. Laten we dan maar het beste maken van dit najaar, hopelijk is het volgende voorjaar er weer een zoals vanouds. Nu is het heel verleidelijk om lekker te cocoonen en pas in de lente wakker te worden. Maar waarom zou je? Voor de modetrends van deze herfst en winter loop je zeker warm.  

Doei zon, dag najaar

De waterijsjes maken plaats voor warme chocolademelk. Teenslippers mogen in de kast en warme boots komen eruit. Weg met zomerjurkjes, hallo gebreide vesten. Maar wat zijn nou eigenlijk de modetrends voor dit najaar? Express wear heeft de belangrijkste voor je op een rij gezet. 

Brede schouders

Geloof het of niet maar schoudervullingen zijn helemaal terug. Als je dacht dat deze trend uit de eighties nooit meer in het modebeeld zou verschijnen heb je het mis. Ook pofmouwen zijn weer hot and happening deze herfst en winter. Kijk anders even op zolder of je nog een oud kledingstuk met schoudervulling hebt dan ben je helemaal 2021!

Kleur bekennen

Nog een beeld dat we kennen van series als Miami Vice. Knallende kleuren die samen worden gedragen. En zelfs een beetje vloeken! Roze, rood, paars, groen, geel, blauw. Het kan niet kleurrijk genoeg dit najaar. Beken kleur met color blocking, dat zijn duidelijke kleurblokken in je outfit. Trek kledingstukken in je favoriet kleuren uit de kast en trek die semi willekeurig aan. Blauw shirt met een paarse legging. Gele blouse met een roze rok. Het moeten wel zoveel mogelijk effen kleuren zijn, prints maken er al gauw een rommeltje van. 

Romantische maanden

Kaarsjes aan, glühwijntje erbij, knappend haardvuur. Het is romantiek wat de klok slaat dit mode-najaar. Victoriaans aandoende ruffles en ruches zien we veel terug op blouses. Maar als je een romantische bui bent en je wilt wat stoere accenten aanbrengen kun je dit combineren met wijdvallende midi of maxi rokken of juist een stoere spijkerbroek. 

De ruit is er weer

Klassieke ruiten raken eigenlijk nooit uit de mode. Met enige regelmaat duiken ze weer op. Ook dit najaar. Niet van die grote gekke gekleurde ruiten deze keer maar bescheiden ruitjes in neutrale tonen zijn de trend. 

Lekker warm

Een mooi warm vest mag deze herfst en winter niet ontbreken in je garderobe. Lekker oversized en nonchalant. Combineer hem wel met een beetje gedurfde kledingstukken anders wordt het wel snel saai. Dus geen jeans maar een leren broek of rok. Geen T-shirt maar een cropped top. Of accentueer je taille door een riem over je vest te dragen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden