Woerdense ICT-dienstverlener Cloudwise versterkt directie met nieuwe CEO


<p>Ludo Hertroijs.</p>

Ludo Hertroijs.

(Foto: Joy Damen )

Woerdense ICT-dienstverlener Cloudwise versterkt directie met nieuwe CEO

Woerden - Cloudwise is een snelgroeiend bedrijf uit Woerden met zo’n 90 enthousiaste, ondernemende medewerkers. De ICT-dienstverlener in het onderwijs heeft in Ludo Hertroijs een nieuwe CEO gevonden. 

Met deze benoeming neemt Cloudwise de volgende stap in haar ontwikkeling naar een succesvolle internationale speler op het gebied van moderne ICT-oplossingen in het onderwijs. ‘Ludo Hertroijs brengt veel kennis met zich mee van de ICT-markt in zowel Nederland alsook internationaal. Ludo verdiende zijn sporen bij verschillende internationale IT-bedrijven zoals Infor en in de afgelopen vier jaar als directeur bij Unit4.’

Sterke groei
Cloudwise heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Inmiddels bedient Cloudwise zo’n 1800 scholen in binnen- en buitenland met innovatieve producten en diensten, zoals het COOL leerplatform. Ludo neemt de dagelijkse leiding op zich en houdt zich bezig met de strategische lijnen. De drie founders (Huig Ouwehand, Gertjan van Popering, Gijs Stijnman) blijven betrokken bij de organisatie en zullen zich richten op nieuwe initiatieven binnen de Cloudwise Groep.

Gertjan: ‘Met Ludo heeft Cloudwise een krachtig management om de groei in goede banen te leiden en door te zetten. Met zijn kennis en ervaring hebben wij er alle vertrouwen in dat hij de volgende stappen voor Cloudwise succesvol weet te realiseren.’ 

Ludo: ‘Ik ben ontzettend enthousiast om bij Cloudwise aan de slag te mogen gaan en de voorgenomen groei te realiseren. Cloudwise heeft zich bewezen in de Nederlandse markt als een leider op het gebied van ICT-oplossingen voor het onderwijs en is op weg om uit te groeien tot een internationale speler van formaat. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.’ Ook het behouden en verhogen van de klanttevredenheid en uitbreiding van het platform zijn speerpunten voor de komende jaren.

Cloudwise  
Cloudwise is een snelgroeiend bedrijf uit Woerden met zo’n 90 enthousiaste, ondernemende medewerkers. Cloudwise gelooft in de kracht van ICT voor modern en gepersonaliseerd onderwijs. Daarom bieden ze oplossingen die de dagelijkse praktijk voor leerkrachten makkelijker, leuker en sneller maken. ICT die gewoon werkt, zodat de leerkracht zich kan richten op de leerlingen. En de ICT’er weer tijd heeft om zich te focussen op de visie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden