De VrijwilligersAcademie van Hart voor Woerden draait weer op volle toeren!


Foto: stockfoto

De VrijwilligersAcademie van Hart voor Woerden draait weer op volle toeren!

Woerden - In januari staan weer een hele hoop interessante workshops op de planning bij de VrijwilligersAcademie. En niet alleen voor vrijwilligers komen leuke workshops voorbij. Ook vrijwilligersorganisaties vinden genoeg interessante en relevante workshops bij VrijwilligersAcademie van Hart voor Woerden!

Heleen van Egmond, van adviesbureau The Happy Volunteer, vertelt tijdens de workshop Het Nieuwe Werven hoe je nieuwe vrijwilligers werft voor je organisatie. Hoe maak je bijvoorbeeld het vrijwilligerswerk aantrekkelijk? En wat helpt een potentiële vrijwilliger te kiezen voor jouw organisatie in plaats van voor een andere? Deze vragen (en meer) worden beantwoord in de workshop van 26 januari.

Begin 2020 hadden we niet bedacht dat nu nog steeds met corona te maken zouden hebben. Toch kunnen we inmiddels niet anders meer dan onze organisaties erop aan te passen. Maar hoe doe je dat? Tijdens deze inspiratiesessie gaan we met elkaar in gesprek. We delen onze ideeën, geven elkaar tips en delen ervaringen. Doe je mee? Aanmelden kan nog tot 25 januari. De workshop vind plaats op 27 januari.

De VrijwilligersAcademie is een initiatief van Hart voor Woerden. Hart voor Woerden ondersteunt de vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in Woerden. Wij verzorgen de promotie over vrijwilligerswerk; stimuleren ontmoetingen en kennisuitwisseling; bieden workshops en trainingen; en we geven advies over vrijwillige inzet in de gemeente Woerden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden