De Kwakbollen Battle komt eraan: een grote carnavalsquiz voor iedereen!


<p>Vorig jaar was carnaval in Kwakbollenpoel &eacute;&eacute;n groot feest. Dit jaar geen groot evenement maar wel vlaggen &eacute;n een Kwakbollen Battle.</p>

Vorig jaar was carnaval in Kwakbollenpoel één groot feest. Dit jaar geen groot evenement maar wel vlaggen én een Kwakbollen Battle.

(Archieffoto: Bep Bouhuijzen)

De Kwakbollen Battle komt eraan: een grote carnavalsquiz voor iedereen!

Harmelen - Dat het carnaval in de regio in 2021 door het coronavirus geen doorgang kan vinden mag bekend zijn. Maar om nu helemaal niets te doen? Nee, dat gaat de Kwakbollen, de carnavalsvereniging uit Harmelen, te ver! Er komt een heuse Kwakbollen Battle.

Behalve een ‘vlaggenactie’ waardoor het hele dorp op zaterdag 13 februari een carnavalsvlag laat waaien, organiseert de vereniging op diezelfde 13 februari een grote online quiz: de Kwakbollen Battle.

Een grote online carnavalsquiz vol hilarische, carnavaleske opdrachten waar je met je hele gezin of met een groepje vrienden (mits coronaproof!) aan mee kan doen. ‘In anderhalf uur tijd krijg je online een reeks vragen en opdrachten voorgeschoteld via een speciale app over carnaval in de Kwakbollenpoel en carnaval in het algemeen! Je hoeft geen ‘kenner’ van de Kwakbollen te zijn om mee te kunnen doen. Parate kennis, zoekvaardigheden en creativiteit zijn ook een belangrijk onderdeel van deze quiz.’

Hoe doe je mee?
Hoe doe je mee? Stuur uiterlijk vrijdag 5 februari een mail naar info@kwakbollen.nl met daarin de naam van de contactpersoon, het adres waarvandaan gespeeld gaat worden, een mobiel telefoonnummer van de persoon die de antwoorden in gaat zenden en een mailadres voor het toezenden van de spelinfo. Je krijgt dan een reply waarin staat hoe dat voor te bereiden! Deelname is gratis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden