Oproep: geef jouw mening over ontwikkelingen in onze binnenstad!


<p>Lucia Buijs en Wyha Stouthart zijn betrokken bij het Platform Binnenstad Woerden.</p>

Lucia Buijs en Wyha Stouthart zijn betrokken bij het Platform Binnenstad Woerden.

(Foto: Winny van Rij)

Oproep: geef jouw mening over ontwikkelingen in onze binnenstad!

Woerden - Heb jij ook een mening over wat er allemaal in onze binnenstad gebeurt? Zou jij graag meepraten over ontwikkelingen en plannen voor de binnenstad? Platform Binnenstad Woerden nodigt je uit om jouw mening te geven en mee te praten! 

‘Als Platform zijn we met plannen bezig waar we jouw mening graag over horen. Maar ook de gemeente vraagt ons regelmatig mee te denken en wil weten hoe bewoners van de binnenstad over bepaalde zaken denken,’ aldus Lucia Buijs, voorzitter van Platform Binnenstad Woerden.

 Afgelopen weekend is op alle adressen in de binnenstad een folder in de bus gedaan. In de folder staat hoe je makkelijk mee kunt doen: ga naar de website platformbinnenstadwoerden.nl en schrijf je in bij ‘Doe mee’. Binnen enkele dagen ontvang je een wachtwoord waarmee je kan inloggen op de website. Je krijgt een uitnodiging in de mail wanneer er op de website een nieuwe enquête klaarstaat waarin jij je kunt laten horen en kunt meedenken.  

Woon je niet in de binnenstad?
‘Woon je niet in de binnenstad? Dan heb je geen folder in de bus gehad. Maar ook jouw mening willen we graag weten! Je kunt meedoen door je ook eenvoudig aan te melden op onze website.’

Het Platform Binnenstad Woerden (PBW) is het wijkplatform voor de bewoners van de binnenstad van Woerden. Het wijkplatform wil mensen samenbrengen. ‘We willen samen zorgen voor een leefbaar, veilig, schoon en mooi centrum van Woerden.’

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden