<p>Van links naar rechts: Frank Krom (technische zaken VEP), Ronald Schalkwijk (hoofdtrainer VEP 1) en Martijn Kemp (Voorzitter VEP).</p>

Van links naar rechts: Frank Krom (technische zaken VEP), Ronald Schalkwijk (hoofdtrainer VEP 1) en Martijn Kemp (Voorzitter VEP).

(Foto: Voetbalvereniging VEP)

VEP verlengt met hoofdtrainer Schalkwijk

Woerden - Afgelopen week heeft Ronald Schalkwijk zijn handtekening gezet onder een nieuw contract dat hem langer verbindt aan voetbalvereniging VEP. Het bestuur van VEP is verheugd met de verlenging van de samenwerking met de huidige hoofdtrainer.

Frank Krom, verantwoordelijk voor de technische zaken bij VEP, licht toe: "Afgelopen seizoen was natuurlijk een bijzonder jaar waarin er onder uitzonderlijke omstandigheden gewerkt moest worden. Ondanks de uitdagingen die dit met zich meebrengt, zijn zowel VEP als Schalkwijk zeer tevreden over hoe hier invulling aan is gegeven. Ook zien wij nog voldoende potentie in elkaar om verder door te groeien, waarbij we inzetten op een plek die recht geeft op de nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse."

De club is nog steeds zeer tevreden over de samenwerking met Schalkwijk. Krom vervolgt: "We ervaren het contact met Ronald altijd als erg prettig en open en uiteraard zijn we ook blij met de inhoudelijke ontwikkeling die onze jonge A-selectie onder zijn leiding doormaakt. Daarnaast waarderen we de creativiteit in trainingen en activiteiten die Ronald biedt, zeker gezien de huidige omstandigheden."

De nieuwe overeenkomst met de hoofdtrainer loopt tot medio 2022.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden