Scholierenlijnen en buurtbussen Syntus Utrecht gaan weer rijden

Regio - Vanaf 1 maart gaan de middelbare scholen weer (deels) open. Ook zijn er enkele andere versoepelingen. Daarom gaan de scholierenlijnen en buurtbussen van Syntus Utrecht weer rijden. Ook is de servicewinkel op station Amersfoort op afspraak te bezoeken. Voor de rest blijft Syntus Utrecht de dienstregeling die op 3 januari is ingegaan rijden.

Vanaf maandag 1 maart rijden alle scholierenlijnen (lijn 603 t/m 695) en buslijn 10 Amersfoort weer.

Buurtbussen
Vanaf maandag 15 maart rijden alle buurtbussen weer. Tot die tijd wordt op meerdere buurtbuslijnen een vervangende dienstregeling met grote bussen gereden. Bekijk deze afbeelding om te zien hoe en waar deze grotere bussen op de buurtbuslijnen precies worden ingezet. Het kan zijn dat routes en vertrektijden wijzigen.

De overheid heeft op 12 december iedereen opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te blijven en niet onnodig op pad te gaan. Dit is tijdens de laatste persconferentie herhaald. Dit betekent dat deze oproep ook geldt voor het OV: reis alleen als het noodzakelijk is. Ook is het dragen van een mondkapje in de bus, bij de bushalte en op het station verplicht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden