Foto:

Schrijfcafé voor iedereen die van schrijven houdt: ‘Plezier staat voorop’

Woerden - Het maandelijkse Schrijfcafé wordt ook deze maand weer online gehouden. Op zondag 7 maart (11.00 tot 13.00 uur) is iedereen die van schrijven houdt van harte welkom bij het Schrijfcafé. Dus hou je van schrijven, kun je wel (weer) wat inspiratie gebruiken, wil je in de schrijfflow komen, nieuwe technieken leren, ervaringen delen en inspiratie opdoen? Meld je dan aan. 

‘Ieder Schrijfcafé staat bol van de inspirerende oefeningen die het schrijven stimuleren, deze keer met ‘een eigen huis’ als thema. Het gaat over je eigen (vroegere) huis maar ook over dat van onze Woerdense stadskabouters, zie foto. Het programma is weer zeer gevarieerd, dus laat je inspireren en doe mee,’ aldus organisator Winny van Rij. 

Plezier staat voorop
‘Het Schrijfcafé is voor iedereen die van schrijven houdt. Of je nu beginnend bent of al meer hebt geschreven, iedereen kan aansluiten. Je hoeft niet foutloos te kunnen schrijven, je schrijft vooral vanuit je gevoel. Daar komen mooie schrijfsels uit, of ze nu gebaseerd zijn op je eigen leven of op fantasie, alles is mogelijk. Iedereen die wil kan meedoen met oefeningen waar iedereen mee aan de slag kan en die je op gang helpen, je zelf aan het schrijven zetten. Het is verrassend wat er uit komt, maar plezier in schrijven staat voorop.’

Kosten en aanmelden
De schrijfcafé’s zijn los van elkaar te volgen. De online versie kost 12,50 euro. Na aanmelden bij winny@schrijfhuisgroenehart.nl, ontvangen de deelnemers een link.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden