Foto: Jantje Beton

Digitale collectebus voor Jantje Beton en Scouting Woerden

Woerden - Anders dan andere jaren collecteren Jantje Beton en Scouting Woerden deze keer via een onlineomgeving. “De helft van de opbrengst gaat naar onze eigen clubkas en besteden we aan de bouw voor een overkapping op het welbekende speelpleintje van de scoutingvereniging.”

Vanaf 8 maart gaat de collecteweek van Jantje Beton van start. Normaal gesproken is Scouting Woerden de hele week te vinden in de stad van Woerden en gaat de scoutingvereniging met al haar leden langs de deuren voor het goede doel. Dít jaar collecteert Scouting Woerden met een digitale collectebus!

Jantje Beton
‘Stop nooit met spelen’ zegt het goede doel Jantje Beton. Zij zetten zich samen met kinderen en jongeren in voor meer en uitdagender speelruimte en meer speelkansen. ‘Wij willen bereiken dat álle kinderen en jongeren in Nederland dagelijks kunnen spelen en bewegen. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder, terwijl spelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven.’

Fifty-fifty
Voorafgaande jaren heeft Scouting Woerden dankzij het collecteren in de vereniging kunnen investeren zoals de aanschaf in nieuwe tenten en picknickbanken. Met het digitaal collecteren voor Jantje Beton draagt Scouting Woerden bij aan de speelontwikkelingen van kinderen in Nederland én gaat 50% van de opbrengsten naar Scouting Woerden. Het opgehaalde geld voor Scouting Woerden zal dit jaar worden ingezet om de bouw voor een overkapping op haar speelpleintje te kunnen realiseren.

We hopen daarom van harte dat de Woerdenaren ook de weg naar onze digitale collectebus weten te vinden! Doneren kan op elk gewenst moment, vanuit huis.

Doneren kan via deze link

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden