<p>Inundatie nabij Slot Loevestein.</p>

Inundatie nabij Slot Loevestein.

(Foto: Frans van Ooijen)

Fotowedstrijd Oude Hollandse Waterlinie: ‘Breng een ode aan het landschap’

Regio - De fotowedstrijd van de Stichting Oude Hollandse Waterlinie staat dit jaar in het teken van het landschap van de Oude Hollandse Waterlinie. 

Een weids landschap, een sloot met wilgen, een molen. Dat is typerend voor het landschap van de Oude Hollandse Waterlinie. “We zijn op zoek naar foto’s die dit landschap het beste verbeelden. De fotograaf die hier het beste in slaagt krijgt een geldbedrag van 150 euro. De tweede prijs bestaat uit een bedrag van 100 euro. En de derde prijs uit 50 euro.”

Meedoen? Er zijn nog een aantal voorwaarden. Zo is het van belang dat de foto is genomen in het gebied van de Oude Hollandse Waterlinie. Ook foto’s die niet ouder zijn dan twee jaar mogen worden ingediend. Verder is het van belang dat digitale foto’s minimaal 1,5 MB groot zijn.

Deelnemers hebben tot uiterlijk vrijdag 24 september 2021 de tijd om maximaal drie foto’s, voorzien van een korte toelichting waar de foto’s zijn genomen, per mail toe te sturen naar contact@ohwl.nl. De foto’s worden beoordeeld door een jury. Uiterlijk vrijdag 15 oktober 2021 wordt de uitslag bekend gemaakt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden