Foto: Vereniging Oud-Linschoten (VOL)

Welke oud-Linschoters hebben nog foto’s gemaakt door de straatfotograaf?

Regio - Voor een in te richten expositie van foto’s die lang geleden gemaakt werden door de straatfotograaf, zoekt de historische Vereniging Oud-Linschoten (VOL) naar oud-Linschoters die nu in Woerden, Harmelen, Kamerik of Zegveld wonen. Misschien zijn zij nog in het bezit van lang geleden bij de sigarenboer verkochte foto’s?

Elke oud-inwoner van Linschoten herinnert zich vast de straatfotograaf. Nadat er al in het vooroorlogse dorp straatfoto’s waren gemaakt, werden de in zwart-wit afgedrukte beelden na verloop van tijd in de etalage bij Hendrikse tentoongesteld en verkocht. 

Vereniging Oud-Linschoten (VOL) zoekt ook in de buurgemeenten van Linschoten naar eigenaren van de lang geleden bij de sigarenboer gekochte foto’s voor een uitgebreide, nostalgische in te richten straatfoto-etalage. 

De foto-expositie is over circa een maand te zien op Dorpstraat 45 in Linschoten, links naast rijwielhandel Baars. De VOL mag tijdelijk gebruikmaken van dit historische winkelpand. Reacties/info via oud-linschoten.nl en 0348 415890.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden