Foto: Theaterkoor Marcello

Rooskleurige toekomst voor Theaterkoor Marcello: ‘Wij zingen door!’

Montfoort - Een jaar na de aankondiging van de eerste lockdown is het voor de leden van Theaterkoor Marcello duidelijk: “Wij zingen door!”

Ook voor het Montfoortse koor is het natuurlijk een raar jaar geweest, aldus voorzitter Wim Visser. “Behalve de reguliere lockdowns hadden we te maken met de beperkingen op zingen in groepsverband, waardoor we afgelopen jaar weinig bij elkaar konden komen om te zingen. Toch kijk ik nu liever naar de toekomst.” 

Nieuwe dirigent
En die toekomst ziet er rooskleurig uit. Ondanks de maatregelen heeft het koor in Tanja van Dijk-Lutke een enthousiaste nieuwe dirigent gevonden, en zijn online repetities inmiddels vaste prik geworden. Bovendien houden de leden ook buiten de repetities contact, voor zover overheidsmaatregelen dat toelaten. Van een yogales in de open lucht tot een pubquiz via Zoom; Marcello is een hechte club waar de verbintenis tussen de leden net zo belangrijk is als de muziek.

2021 belooft een mooi jaar voor Marcello te worden. Niet alleen komt er weer zicht op samen zingen, het theaterkoor viert eind dit jaar zijn 25ste jubileum. “Daar gaan we natuurlijk hoe dan ook een mooi feest van maken.”

Ook zin om te zingen? Nieuwe zangers, zeker bassen en tenoren, zijn van harte welkom voor een stemtest. Kijk daarvoor op theaterkoormarcello.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden