Foto: CDA

CDA organiseert een Groene Hart Webinar: ‘Belangen worden vaak vergeten’

Woerden- Het CDA organiseert morgen (dinsdag 9 maart, 20.00 tot 21.30 uur) een Groene Hart Webinar. ‘Er is een gebiedsgerichte aanpak nodig waarbij bestuurders samen zorgen voor bescherming van de regio en het behoud van het natuurhistorisch landschap.’

‘Het Groene hart is een unieke regio binnen de Randstad. De belangen van het Groene Hart worden vaak vergeten, terwijl deze regio te maken heeft met zijn eigen dynamiek en problematiek zoals bodemdaling, druk op beschikbaarheid van voorzieningen als buslijnen, sportaccommodaties en scholen en woningen die passen in het gebied,’ aldus de partij. 

‘Maatwerk voor het Groene Hart vraagt om een andere aanpak. Deze regio moet niet bestuurlijk uit elkaar worden getrokken en gebruikt worden als windgewest of blokkendoos voor de grote steden. Een gebiedsgerichte aanpak is nodig waarbij bestuurders samen zorgen voor bescherming van de regio en het behoud van het natuurhistorisch landschap is van belang.’Hierover gaan we in gesprek. Meld aan en doe mee! Want als wij het niet doen, wie doet het dan wel?
Aanmelden kan via huibert.nu@gmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden