Foto: Monique Steenbergen

Opnieuw een Avondvierdaagse ‘Home Editie’ in Harmelen

Harmelen - Ook dit jaar kan je in Harmelen weer de Avondvierdaagse lopen. Na het succes van vorig jaar wordt ook dit jaar weer de Home Editie georganiseerd. Een ‘echte’ avondvierdaagse is nog niet mogelijk. Vorig jaar waren er in Harmelen 200 enthousiaste deelnemers aan de Home Editie. Velen plaatsten hun reactie op de Facebookpagina. Er werd zelfs vanaf het vakantieadres in het buitenland gestart.

Wat is Avond4daagse - Home Edition?
Vanaf 1 april tot en met 30 juni 2021 loop jij jouw eigen Avond4daagse. Met eigen routes, vanaf een eigen locatie, op een eigen moment. Je kan kiezen voor routes van 2,5 of 5 of 10 kilometer. Na vier wandelingen heb je de enige echte Avond4daagse medaille verdiend!

Hoe werkt het?
Iedereen in Nederland kan zich aanmelden. Na aanmelding krijg je toegang tot de app eRoutes. In de app staan twee routes waar routes waar je uit kunt kiezen. Maar je mag ook een eigen route lopen. Je bepaalt zelf wanneer je loopt. Dat mag ‘s avonds zijn, maar ook overdag. En doordeweeks of in het weekend. Je kan zelfs vanaf je vakantieadres binnen en buiten Nederland starten. Als je je eigen Avond4daagse maar afrondt binnen 2 weken na de eerste wandeldag. Want het moet natuurlijk wel een prestatie blijven. Houd rekening met de maatregelen van de Rijksoverheid en loop niet in te grote groepen. Maar maak er vooral je eigen feestje van en een mooi finish moment bij de voordeur!

Aanmelden
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier. Deelname aan Avond4daagse – Home Edition kost 6,50 euro per deelnemer. Daarvoor krijg je toegang tot de app, de mogelijkheid om vier routes (van 2,5 - 5 - 10 kilometer) automatisch te laten aanmaken en je krijgt de officiële Avond4daagse medaille thuisbezorgd.

Heb je nog vragen? Kijk dat om de site avond4daagse.nl of neem contact op via Facebook (Avondvierdaagse Harmelen).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden