Een kunstexpositie door jonge kunstenaars!

Woerden - Een expositie openen in deze tijden lijkt bijna ongehoord. Toch mogen de kunst examenleerlingen van het Minkema College hun werk tentoonstellen. En: bezoekers zijn welkom! De expositie omvat verschillende werken allemaal gemaakt door de leerlingen en is geopend voor iedereen.

De expositie is een verzameling van hun kunst, gemaakt in het afgelopen jaar. Het is een afsluiting van hun gehele schoolcarrière. Met ongeveer 50 leerlingen is het een volle expositie en dat betekent dat er voor iedereen wel iets te zien is. Het is dan ook een verzameling van veel verschillende stromingen en persoonlijke stijlen. De kunstwerken zijn 3D of 2D werken en zijn gemaakt met diverse soorten media. Kortom voor ieder wat wils.

Online opening
De expositie wordt geopend op zaterdag 3 april. Door de omstandigheden zal er geen fysieke opening plaatsvinden en de opening is dan ook alleen online bij te wonen. Deze opening is te vinden op de Facebookpagina van Expositie van Galerie Van Slagmaat.

Kunstwerken bekijken?
De expositie is bij Galerie Van Slagmaat op Leidsestraatweg 36 en loopt van zaterdag 3 tot en met zaterdag 17 april. De galerie is geopend 10.00 tot 17.00. Vanwege corona is een afspraak verplicht. Kijk hiervoor op de website van Galerie van Slagmaat of bel naar 06 4872 9544.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden