<p>LijstvanderDoes: &#39;Een rustiek weggetje in onze mooie gemeente waarbij het Groene Hart goed tot zijn recht komt.&#39;</p>

LijstvanderDoes: 'Een rustiek weggetje in onze mooie gemeente waarbij het Groene Hart goed tot zijn recht komt.'

(Foto: Anno Visser )

LijstvanderDoes gaat de straat op: ‘Info over energietransitie ophalen bij inwoners’

Woerden - LijstvanderDoes maakt deel uit van het Platform Windturbines Nee. Aanstaande zaterdag gaat de partij de straat op om flyers uit te reiken en met inwoners van gedachten te wisselen over de stand van zaken rondom de energietransitie.

“De energietransitie is een gecompliceerd traject en door de coronacrisis is de communicatie met de inwoners niet optimaal geweest,” aldus Jaap van der Does. “Wij zullen ook de inwoners wijzen op de oproep van de Gemeente Woerden in de Woerdense Courant van 24 maart en 1 april om te reageren op de plannen en dat binnen de reactietermijnen te doen. Mensen kunnen schriftelijk reageren op de Warmtevisie Woerden en de start van de reactieronde Afwegingskader grootschalige duurzame energie.”

LijstvanderDoes zal bij het flyeren en het verzamelen van handtekeningen voor de petitie, de RIVM richtlijnen volgen. In Harmelen staat de partij zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur in de Kalverstraat en in Woerden van 12.00 tot 14.00 uur op het Kerkplein. “We zijn te herkennen aan de bekende blauwe jacks met de zonnebloem erop. Onze slogan wordt Heeft u onze petitie al getekend?”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden