Foto: ter illustratie

Meedoen aan alternatieve vierdaagse Woerden? Begin nu met trainen!

Woerden - Ook dit jaar gaat de Nijmeegse Vierdaagse niet door in verband met het coronavirus. Maar net als vorig jaar wordt er wel een alternatieve vierdaagse gehouden. Dinsdag 20 juli is de dag van Oudewater, woensdag 21 juli de dag van Bodegraven, donderdag 22 juli de dag van De Meije en vrijdag 23 juli de dag van Haarzuilens. 

Ook in Woerden zijn er mensen die vorig jaar de alternatieve vierdaagse hebben gelopen. “Vanuit Woerden werd in alle vier windstreken van het mooie Groene Hart elke dag een route gelopen van rond de 30 kilometer. Natuurlijk misten we wel alle feestelijkheden van Nijmegen, maar de rust en het mooie Groene Hart maakten dat er volop werd genoten. Daarom nodig ik alle vierdaagse lopers uit Woerden en omstreken uit om dit jaar mee te lopen,” aldus Jan van Os.

Wandelen is het afgelopen jaar enorm populair geworden. Maar vier dagen achter elkaar 30 kilometer lopen moet niet onderschat worden, daar moet je echt voor trainen. Van Os: “Daarom nu dit bericht, zodat iedereen goed in training kan gaan. Op dinsdag 20 juli gaan we beginnen vanaf het Kerkplein in Woerden. Zo heeft u 3 maanden de tijd om te trainen en zullen vele nu geldende coronaregels niet meer gelden, hopen we. De dan geldende regels zullen we dan wel respecteren. De deelname is gratis.”

Opgeven
Spreekt dit je aan? Geef je dan voor 1 juni op via het e-mailadres vanosoft@ziggo.nl. Graag met naam, adres, woonplaats en geboortedatum.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden