Foto:

Cultuurprikkel voor lokale cultuurmakers: ‘Mooie plannen mogelijk maken’

Woerden - Cultuur Platform Woerden biedt dit jaar een extra subsidie in Woerden: de Cultuurprikkel. Het is bedoeld voor lokale culturele activiteiten, die een steuntje kunnen gebruiken om van de grond te komen. De subsidie is aan te vragen door Woerdense cultuurmakers.

Nu Nederland is begonnen met vaccineren, gloort er licht aan het einde van de coronatunnel. Om te stimuleren dat er weer mooie culturele plannen gerealiseerd worden, biedt Cultuur Platform Woerden de Cultuurprikkel: een eenvoudig aan te vragen subsidie van maximaal 750 euro. De subsidie is bestemd voor Woerdense cultuurmakers, zowel amateurs als professional. De aanvraagprocedure is snel en heel eenvoudig. Wekelijks worden de aanvragen beoordeeld, waardoor aanvragers snel weten waar ze aan toe zijn en het bedrag direct beschikbaar is. Dus, heb jij een cultureel plan dat je om financiële redenen niet kunt realiseren? Stuur dan een aanvraag in! Kijk op cultuurplatformwoerden.nl.

Vervolg van Het Lichtpuntje
Cultuur Platform Woerden maakt sinds 2005 mooie plannen mogelijk voor cultuurmakers uit Woerden, onder andere door financiële ondersteuning van culturele projecten. Door de teruglopende aanvragen in de coronatijd, besloot het Cultuur Platform in vorig jaar financiële Lichtpuntjes uit te delen voor cultuurmakers die geraakt zijn door de gevolgen van het coronavirus en om coronoproof toch activiteiten te kunnen ontwikkelen. Tientallen lokale cultuurmakers vroegen dit aan. “Het succes van deze actie willen we doorzetten en daarom kunnen cultuurmakers nu een Cultuurprikkel aanvragen. We hopen zo nog veel meer mooie plannen mogelijk te maken.” aldus het Cultuur Platform.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden